Kommunikaatio-ohjaaja

Kommunikaatio-ohjaaja/puhevammaisten tulkki, Lappeenranta

Hakuaika: 21.10.2022-20.12.2022 Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta ja puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta. Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin Facebook-sivuillamme tai Instagramissa.Etsimme tiimiimme Lappeenrantaan puhevammaisten tulkkia / kommunikaatio-ohjaajaa. Vaatimuksena on alan koulutus (esim. puhevammaisten tulkin EAT tai Viittomakielen tulkki AMK puva-suoritteilla) ja työkokemuksesta on luonnollisesti etua. Tarjoamme työpaikkaa tulkille/ohjaajalle, joka on kiinnostunut itsenäisestä, mutta sosiaalisesta työstä. Tärkeää on, että olet itseohjautuva ja halukas tekemään liikkuvaa työtä, mahdollisesti osin myös etäohjauksin.Tulkkina työtehtäviisi kuuluisi tulkkiajan avaaminen sovitusti (12,5h tai 25h/vko), sinulle välitettyjen tulkkaustilausten toteutus ja raportointi sekä tulkkausprosessimme kehittäminen. Kommunikaatio-ohjaajan työtehtäviin kuuluu asiakkaan ja hänen lähiympäristöjensä ohjaus mm. kuvakommunikaatioon, tukiviittomiin sekä kommunikoinnin apuvälineisiin puheterapeutin työparina. Työhön kuuluu myös materiaalin valmistusta ja kommunikoinnin apuvälineiden päivitystä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Mikäli omaat kokemusta eri kommunikoinnin apuvälineistä, on sinulla mahdollisuus myös puheterapeutin kanssa yhteistyössä tehtäviin kommunikoinnin apuvälinearvioihin.Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme kouluttautumaan ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti. Myös työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme tarkoin huolta henkilöstön jaksamisesta. Olemme ylpeitä, että toimimme yhteisöohjautuvan TEAL-organisaation mallilla, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus suunnitella omat työaikansa ja asiakasmääränsä.

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Me odottelemme soittoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Olethan nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.    Työaika: kokoaikainen/osa-aikainen

Työ alkaa:  sopimuksen mukaan

Palkka: sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilö: Maiju Kovanen, kommunikaatio-ohjaaja/puhevammaisten tulkki    maiju.kovanen@terapiamerkurius.com   044 976 6640

tai Fanny Hänninen, HR-assistenttifanny.hanninen@terapiamerkurius.com 044 491 0722


Työpaikkailmoitus: Kommunikaatio-ohjaaja/Puhevammaisten tulkki, Savonlinna

Hakuaika: 17.10.2022-16.12.2022  

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta ja puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta. Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin Facebook-sivuillamme tai Instagramissa.

Etsimme tiimiimme Savonlinnaan puhevammaisten tulkkia / kommunikaatio-ohjaajaa. Työpaikka on Savonlinnassa ja työtä tehdään myös lähikunnissa. Vaatimuksena on alan koulutus (esim. puhevammaisten tulkin EAT tai Viittomakielen tulkki AMK puva-suoritteilla) ja työkokemuksesta on luonnollisesti etua.Tarjoamme työpaikkaa tulkille/ohjaajalle, joka on kiinnostunut itsenäisestä, mutta sosiaalisesta työstä. Tärkeää on, että olet itseohjautuva ja halukas tekemään liikkuvaa työtä, mahdollisesti osin myös etäohjauksin. 

Tulkkina työtehtäviisi kuuluisi tulkkiajan avaaminen sovitusti (12,5h tai 25h/vko), sinulle välitettyjen tulkkaustilausten toteutus ja raportointi sekä tulkkausprosessimme kehittäminen. Kommunikaatio-ohjaajan työtehtäviin kuuluu asiakkaan ja hänen lähiympäristöjensä ohjaus mm. kuvakommunikaatioon, tukiviittomiin sekä kommunikoinnin apuvälineisiin puheterapeutin työparina. Työhön kuuluu myös materiaalin valmistusta ja kommunikoinnin apuvälineiden päivitystä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Mikäli omaat kokemusta eri kommunikoinnin apuvälineistä, on sinulla mahdollisuus myös puheterapeutin kanssa yhteistyössä tehtäviin kommunikoinnin apuvälinearvioihin.  

Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme kouluttautumaan ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti. Myös työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme tarkoin huolta henkilöstön jaksamisesta. Olemme ylpeitä, että toimimme yhteisöohjautuvan TEAL-organisaation mallilla, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus suunnitella omat työaikansa ja asiakasmääränsä.    

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Me odottelemme soittoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Olethan nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Työaika: kokoaikainen

Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä  

Palkka: sopimuksen mukaan     

Yhteyshenkilö: Maiju Kovanen, kommunikaatio-ohjaaja/puhevammaisten tulkki     maiju.kovanen@terapiamerkurius.com    044 976 6640 tai  

Fanny Hänninen, HR-assistentti

fanny.hanninen@terapiamerkurius.com 

044 491 0722    


Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen Riikalle: riikka.brunou(a)terapiamerkurius.com tai kaisa.ketolainen@terapiamerkurius.com, puh. 044 491 0722

Kommunikaatio-ohjaaja / Puhevammaisten tulkki
Haluatko monipuolisia tehtäviä erilaisten kommunikointikeinojen parissa? Koetko tärkeäksi auttaa perheitä ja lähi-ihmisiä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiokeinojen käytön omaksumisessa sekä vuorovaikutustaitojen ja kokonaiskommunikaation hallinnassa? Kiinnostaako työskentely puheterapeutin työparina perheiden ja yhteisöjen kanssa? Innostaako ajatus koulutuksiin pääsemisestä ja parhaiden ajanmukaisten työvälineiden käytöstä?

Meillä Terapiamerkuriuksessa kommunikaatio-ohjaajan /puhevammaisten tulkin työnä on ohjata asiakkaita ja heidän lähiympäristöään erilaisten puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiokeinojen käytössä (esim. tukiviittomat, kommunikointisovellukset sekä kuvien ja puhelaitteen käyttö) niin, että kommunikaatiokeinojen käyttö arjessa ja vuorovaikutus kokonaisuudessaan tulevat huomioiduiksi. Kommunikaatio-ohjaaja /puhevammaisten tulkki tekee töitä tiiviinä työparina puheterapeutin kanssa.

Työ on itsenäistä ja sosiaalista ja tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotona tai muussa toimintaympäristössä, kuten päiväkodissa, koulussa tai asumisyksikössä.

Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen ja asiakaslähtöisyys. Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen työntekijä saa päättää itse.
Vaatimuksena on alan työkokemus ja kommunikaatio-ohjaajan tai puhevammaisten tulkin koulutus.