Puheterapeutti

Työpaikkailmoitus Puheterapeutti, Lahti

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi myös Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa terapiamerkurius.com tai  Facebookissa.

Etsimme nyt joukkoomme Lahteen puheterapeuttia, jonka asiakaskunta koostuu perusterveydenhuollon maksusitoumuksin ja Kelan päätöksellä olevista asiakkaista. Tällä hetkellä työ on vielä hyvin liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Osin mahdollista tehdä myös etäterapiaa.

Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaamme ja innovoimaan työtämme sekä työtapojamme jatkuvasti eteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.

Työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme henkilöstön jaksamisesta huolta. Jokaviikkoiset case-työnohjaukset auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, että työajoista ja asiakasmääristä saa päättää itse. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisöohjautuvan TEAL -organisaation mallilla.

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta, niin askartelusta, palautteiden lähettämisestä kuin koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.

Me täällä Terapiamerkuriuksessa jo odottelemme yhteydenottoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisen kanssa toimimiseen.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika: kokoaikatyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkka: sopimuksen mukaan
Yhteyshenkilö: HR-assistentti Fanny Hänninen, puh. 044 491 0722fanny.hanninen@terapiamerkurius.com tai
vastaava puheterapeutti Riikka Brunou, puh. 040 1650145,  riikka.brunou@terapiamerkurius.com

Hakemukset: fanny.hanninen@terapiamerkurius.com


Työpaikkailmoitus Puheterapeutti, Helsinki/Vantaa

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa terapiamerkurius.com tai  Facebookissa.    Etsimme nyt joukkoomme puheterapeuttia Helsinkiin/Vantaalle, jossa asiakaskunta koostuu perusterveydenhuollon maksusitoumuksin ja Kelan päätöksellä olevista asiakkaista. Tällä hetkellä työ on vielä hyvin liikkuvaa. Osin on mahdollista tehdä myös etäterapiaa. Tavoitteenamme on perustaa uusi toimipiste Helsinkiin/Vantaalle.Meidän sydämemme  Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaamme ja innovoimaan työtämme sekä työtapojamme jatkuvasti eteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.   Työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme henkilöstön jaksamisesta huolta. Jokaviikkoiset case-työnohjaukset auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, kun työajoista ja asiakasmääristä saa päättää itse. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisöohjautuvan TEAL -organisaation mallilla.   Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta kuten askartelusta, palautteiden lähettämisestä sekä koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.    Me täällä Terapiamerkuriuksessa jo odottelemme yhteydenottoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!   Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisen kanssa toimimiseen. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika: kokoaikatyö   Työ alkaa: sopimuksen mukaan  Palkka: sopimuksen mukaan   Yhteyshenkilö: HR-assistentti Fanny Hänninen, puh. 044 491 0722fanny.hanninen@terapiamerkurius.com taivastaava puheterapeutti Riikka Brunou, puh. 040 1650145,  riikka.brunou@terapiamerkurius.com

Hakemukset: fanny.hanninen@terapiamerkurius.com


Työpaikkailmoitus Puheterapeutti, Turku

Terapiamerkuriuson savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa,ratsastusterapiaa,kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkaustasekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi myös Kempeleessä, Lahdessa,Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin Facebookissa.

Etsimme nyt joukkoomme Turkuun puheterapeuttia, jonka asiakaskunta koostuu perusterveydenhuollon maksusitoumuksin ja Kelan päätöksellä olevista asiakkaista. Tällä hetkellä työ on vielä hyvin liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Osin mahdollista tehdä myös etäterapiaa.

Meidän sydämemmeTerapiamerkuriuksessapalaatoiminnan laadullejaasiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaammeja innovoimaan työtämme sekä työtapojammejatkuvastieteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimmantarkoituksenmukaisestisekä tehokkaasti.

Työhyvinvointi on meille tärkeääja pidämme henkilöstön jaksamisesta huolta. Jokaviikkoisetcase-työnohjauksetauttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, ettätyöajoista ja asiakasmääristä saa päättää itse. Olemme ylpeitäsiitä,että toimimme yhteisöohjautuvanTEAL -organisaationmallilla.

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta, niin askartelusta, palautteiden lähettämisestä kuin koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi.Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisianeuvojaja tukeayli ammattirajojen.

Me täälläTerapiamerkuriuksessajo odottelemme yhteydenottoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisen kanssa toimimiseen.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika:kokoaikatyö

Työ alkaa:sopimuksen mukaan

Palkka:sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilö:HR-assistentti Fanny Hänninen, puh. 044 491 0722fanny.hanninen@terapiamerkurius.com tai

vastaava puheterapeutti Riikka Brunou, puh. 040 1650145,  riikka.brunou@terapiamerkurius.com

Hakemukset: fanny.hanninen@terapiamerkurius.com


Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen Riikalle: riikka.brunou@terapiamerkurius.com tai fanny.hanninen@terapiamerkurius.com.