Puheterapeutti

Haluaisitko keskittyä puheterapeutin työhön ilman askartelua ja muiden tehtävien hoitamista? Olisiko mahtavaa suunnitella itse oma kalenteri niin asiakasmäärien kuin työaikojen suhteen? Haluaisitko saada käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen terapiavälineistön sekä osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin samalla tienaten kilpailukykyistä palkkaa? 

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta puolestasi. Lisäksi kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.    Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisöohjautuvan organisaation mallilla, jossa tekemämme päätökset ovat läpinäkyviä ja toimintamme yhteisvastuullista.  

Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen sekä asiakaslähtöisyys. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme henkilöstön jaksamisesta huolta. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.  Puheterapeuttien työpareina työskentelee muun muassa toimintaterapeutteja sekä kommunikaatio-ohjaajia. Lisäksi ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on myös kokeneita terapeutteja. Myös jokaviikkoiset case-työnohjaukset pienryhmissä auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, että työajoista ja asiakasmääristä saa päättää itse. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista.

Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ!

Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen riikka.brunou@terapiamerkurius.com tai fanny.hanninen@terapiamerkurius.com