Yritys

Terapiamerkurius Oy

Terapiamerkurius Oy on kuntoutusalan yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkausta, neuropsykiatrista valmennusta sekä seksuaalikasvatusta. Toimimme Savonlinnan, Lappeenrannan, Oulun, Turun, Lahden ja Pirkanmaan seuduilla. Toimitilat meillä on Savonlinnassa, Kempeleessä, Tampereella, Lahdessa ja Varkaudessa. Näiden lisäksi meillä on avustajaohjatun terapian vastaanotot Joensuussa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Yritys tarjoaa myös työnohjausta yrityksille ja yhteisöille, ryhmäkuntoutusta sekä koulutusta ja konsultaatiota toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Asiakastapaamiset tapahtuvat asiakaslähtöisesti

  • Vastaanottokäynteinä monipuolisissa toimitiloissamme
  • Asiakkaan luona kotona, koulussa, päiväkodissa, hoivakodissa tai vaikka iltapäiväkerhossa
  • Etäyhteydellä

Terapiat, ohjaukset ja tulkkaukset personoidaan aina asiakkaan ja hänen lähi-ihmistensä tarpeisiin sopiviksi. Meille saa ottaa mukaan myös avustajaeläimen.

Palvelemme kaiken ikäisiä asiakkaita!

Vastuullisuus on meille tärkeää työmme kaikissa vaiheissa. Vastuullamme on huolehtia palvelun laadusta mm. ylläpitämällä ja kehittämällä ammattitaitoamme. Pyrimmekin olemaan jatkuvasti ajan hermolla kouluttautumalla, ja pidämme huolta omasta hyvinvoinnistamme ja jaksamisestamme. Terapiatilat ja välineet ovat meillä ajanmukaisia ja asiakkaita motivoivia ja olemme valmiita tekemään nopeasti tarvittavia muutoksia.  

Välitämme aidosti asiakkaistamme ja pyrimme toimimaan asiakaslähtöisesti.  Haluamme auttaa ja tuoda helpotusta asiakkaiden elämään ja antaa heille onnistumisen kokemuksia ja pärjäämisen tunnetta. Välittäminen näkyy myös dialogisessa toiminta- ja keskustelukulttuurissamme, jossa arvostetaan asiakkaan ja toistemme kuuntelemista. Yhdessä tekeminen, me-henkisyys ja toisten auttaminen on meille tärkeää. Yrityksessämme on Teal-organisaatio, joka tarkoittaa mm. itseohjautuvuutta, päätösten läpinäkyvyyttä ja yhteisvastuuta.