Toimistoassistentti

Avoin työpaikka, Siivooja

Hakuaika 7.6.2022 – 20.6.2022 

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta ja puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi myös Kempeleessä, Lahdessa sekä Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme osoitteessa terapiamerkurius.com. Facebookista meidät löytää myös.    

Etsinnässä toimeen tarttuva, iloinen ja avulias toimistoapulainen meille Terapiamerkuriuksen toimistoon Savonlinnaan. Työ sisältää siivousta, ja paikkojen kunnossapitoa mutta myös terapiamateriaalien askartelua ja järjestämistä, kaupassa käymistä ja postin noutoa sekä muita toimiston avustavia töitä. Työ ei siis ole ainoastaan istumatyötä, vaan päivät ovat usein erilaisia ja vaihtelevia, höystettynä muutamilla jokapäiväisillä rutiineilla, joista siivousta pidämme tärkeimpänä. 

Tärkeää tässä työssä on, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat tarttua toimeen itsenäisesti, mutta pystyt toimimaan myös osana tiimiä ja tekemään yhteistyötä.  

Työaika sijoittuu 6-14 välille.  

Jos tunnet olevasi meille sopiva työntekijä ja sisälläsi kuplii auttavainen, vastuuntuntoinen ja iloinen persoona, lähetä meille avoin hakemus sähköpostilla Kaisalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2022 ja on toistaiseksi voimassa oleva.  Toimi pian, hakuaika on lyhyt ja käymme hakijoita läpi koko ajan. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Voit käydä etukäteen tutustumassa meihin ja meidän tiloihimme Puntalantiellä facebook-sivujemme kautta. 

Työaika: Osa-aikatyö, noin 25h vko 

palkka: 12eur/h 

Työ alkaa: elokuussa 2022   

Yhteyshenkilö:  kaisa.ketolainen@terapiamerkurius.com
puh. 044 491 0722