Toimipisteet

Merkurius – Savonlinna

Terapiamerkuriuksen toimitila sijaitsee Savonlinnassa Terapiakeskus Purossa osoitteessa Puntalantie 2.

Katso Savonlinnan tilojemme esittely tästä:  https://youtu.be/Qm_KPPKn7fw

Remontti Puntalantiellä valmistui kesän ja syksyn 2020 aikana ja nyt meillä on kaikkiin palveluihimme erinomaisesti soveltuvat tilat. Tilat ovat viihtyisät ja esteettömät ja niissä on huomioitu sekä asiakkaiden, että henkilökunnan tarpeet. Rakennusmateriaalien valinnassa on huomioitu ekologisuus, kestävyys, turvallisuus, myrkyttömyys ja esteettisyys. Näillä valinnoilla pyrimme hyvään sisäilman laatuun ja viihtyvyyteen kokonaisuudessaan. Tilat soveltuvat vaikeavammaisille kuntoutujille eli huomioon on otettu kuntoutujan ikä, sairauden tai vamman erityispiirteet sekä liikunta- ja toimintakyky. Meillä on käytössä huoneissa olevien välineiden lisäksi todella kattava valikoima erilaista materiaalia, pelejä ja leluja, joita hyödynnetään terapiassa ja ohjauksessa niin, että asiakkaan yksilölliset kiinnostuksenkohteet tulevat huomioitua.

 

Merkurius – Kempele

Terapiamerkuriuksen toimitila Kempeleessä sijaitsee osoitteessa Koivikkohaka 9, rauhallisella paikalla, kauniissa maisemassa ja sopivasti leikkipuiston vieressä. Tilat ovat Kempeleessäkin uudet, siistit ja esteettömät. Kempeleestä löytyy kolme terapiahuonetta, tilava aula, monipuolinen varasto sekä toimistohuone.

 

Merkurius – Tampere

Toimipisteemme sijaitsee Hervannassa osoitteessa Hermiankatu 8E, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimipiste on tilava ja valoista sekä sijaitsee maan tasalla, joten esteetön kulku on helppoa. Terapiahuoneita on kolme, osa on varusteltu etäterapiaan sopivaksi ja yhdestä huoneesta on rakennettu kodikas lähiterapian vastaanottohuone. Terapiahuoneiden lisäksi tiloista löytyy tietenkin myös toimisto, varasto sekä henkilökunnan taukotilat.