Toimintaterapeutti

Toimintaterapeutti

Haluatko keskittyä toimintaterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Haluaisitko saada käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen terapiavälineistön? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa?

Meillä Terapiamerkuriuksessa toimintaterapeutin työnä on ohjata asiakkaita erilaisissa arjen haasteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi motoriikkaan, tunnetaitoihin tai keskittymiseen. Avustavaan toimintaan on palkattu työntekijöitä ja toimintaterapeuttien työpareina on puheterapeutteja sekä kommunikaatio-ohjaajia, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Meillä toimintaterapeutti kouluttautuu useamman kerran vuodessa ja saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Terapiamerkuriuksessa työskentelee tällä hetkellä puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja heidän lisäkseen kommunikaatio-ohjaajajia sekä avustaja ohjaajia. Heidän työtään tukemassa työskentelee tukitiimi. Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen sekä asiakaslähtöisyys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista.

Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Sinultakin toivomme intoa osaamisesi kehittämiseen. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen toimintaterapeutti saa päättää itse.

Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ!

 

Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen riikka.brunou@terapiamerkurius.com tai fanny.hanninen@terapiamerkurius.com