Toimintaterapeutti

Työpaikkailmoitus Toimintaterapeutti Hämeenlinna

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa terapiamerkurius.com tai Facebookissa.

Nyt etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia Tampereelle/Hämeenlinnaan puheterapeuttiemme Essin, Ellan, Roosa-Maarian ja Hilla-Marin työpariksi. Tarjoamme työpaikkaa toimintaterapeutille, joka on kiinnostunut itsenäisestä ja sosiaalisesta työstä. Asiakaskunta on joko perusterveydenhuollon maksusitoumuksin tai Kelan päätöksellä olevia asiakkaita. Asiakkaat ovat pääasiassa lapsia. Vaatimuksena on alan koulutus ja työkokemuksesta on etua.  Työ sopii kuitenkin myös vastavalmistuneelle, sillä tulet olemaan osa osaavaa ja innovatiivista työyhteisöä, jossa on useampia kokeneita terapeutteja (mm. SI-terapeutteja). He voivat tukea kehittymistäsi, mikäli olet vasta aloittamassa terapeutin uraasi.

Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaamme ja innovoimaan työtämme ja työtapojamme jatkuvasti eteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.

Työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme huolta henkilöstön jaksamisesta. Jokaviikkoiset case-työnohjaukset auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, että työntekijä saa itse päättää työajoista ja asiakasmääristä. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisönohjautuvan TEAL-organisaation mallilla.

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta, niin askartelusta, palautteiden lähettämisestä kuin koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.

Me Terapiamerkuriuksessa odottelemme soittoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ edellyttää toimintaterapeutin pätevyyttä. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Työaika: kokoaikainen

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkka: sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilö: Fanny Hänninen, 044 491 0722, fanny.hanninen@terapiamerkurius.com,


Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen riikka.brunou@terapiamerkurius.com tai fanny.hanninen@terapiamerkurius.com

Toimintaterapeutti

Haluatko keskittyä toimintaterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Haluaisitko saada käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen terapiavälineistön? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa?

Meillä Terapiamerkuriuksessa toimintaterapeutin työnä on ohjata asiakkaita erilaisissa arjen haasteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi motoriikkaan, tunnetaitoihin tai keskittymiseen. Avustavaan toimintaan on palkattu työntekijöitä ja toimintaterapeuttien työpareina on puheterapeutteja sekä kommunikaatio-ohjaajia, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Meillä toimintaterapeutti kouluttautuu useamman kerran vuodessa ja saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Terapiamerkuriuksessa työskentelee tällä hetkellä puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja heidän lisäkseen kommunikaatio-ohjaajajia sekä avustaja ohjaajia. Heidän työtään tukemassa työskentelee tukitiimi. Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen sekä asiakaslähtöisyys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista.

Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Sinultakin toivomme intoa osaamisesi kehittämiseen. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen toimintaterapeutti saa päättää itse.

Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ!