Toimintaterapeutti

Haluatko keskittyä toimintaterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Haluaisitko saada käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen terapiavälineistön? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa?

Meillä Terapiamerkuriuksessa toimintaterapeutin työnä on ohjata asiakkaita erilaisissa arjen haasteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi motoriikkaan, tunnetaitoihin tai keskittymiseen. Meillä toimintaterapeutti saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Toimintaterapeuttien työpareina työskentelee puheterapeutteja sekä kommunikaatio-ohjaajia ja heidän lisäksi terapeuttien työtä on tukemassa osaava tukitiimi, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen sekä asiakaslähtöisyys. Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Sinultakin toivomme intoa osaamisesi kehittämiseen. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen toimintaterapeutti saa päättää itse. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista.

Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ!

Tälle sivulle tulee näkyviin avoimet työpaikkamme.


Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen riikka.brunou@terapiamerkurius.com tai fanny.hanninen@terapiamerkurius.com