Toimintaterapeutti

Työpaikkailmoitus Toimintaterapeutti Hattula 

Työsuhde: määräaikainen  

Avoin työpaikkailmoitus toimintaterapeutti Hattula 

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta ja puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.  Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi myös Kempeleessä ja työntekijöitä Lahdessa sekä Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla. Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme osoitteessa terapiamerkurius.com. Facebookista meidät löytää myös.   

Etsimme nyt joukkoomme toimintaterapeuttia (sijaisuus) Hattulaan puheterapeuttimme Essin ja Ellan työpariksi. Tarjoamme työpaikkaa toimintaterapeutille, joka on kiinnostunut itsenäisestä ja sosiaalisesta työstä perusterveydenhuollon toimintaterapiapalveluita tuottaen. Asiakkaat ovat pääasiassa lapsia.  Vaatimuksena on alan koulutus ja työkokemuksesta on luonnollisesti etua. Työ sopii kuitenkin myös vastavalmistuneelle, sillä tulet olemaan osa osaavaa ja innovatiivista työyhteisöä, jossa on useampia kokeneita terapeutteja (mm. SI-terapeutti). He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vasta aloittamassa terapeutin uraasi.  

Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaamme ja innovoimaan työtämme ja työtapojamme jatkuvasti eteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.   

Työhyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Jokaviikkoiset case-työnohjaukset auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös se, että työajoista ja asiakasmääristä jokainen työntekijä saa päättää itse. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisönohjautuvan TEAL -organisaation mallilla. 

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun taas tukitiimi huolehtii kaikesta muusta, niin askartelusta, palautteiden lähettämisestä kuin koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.   

Me täällä Terapiamerkuriuksessa jo odottelemme soittoasi ja uutta kollegaa tiimiimme, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!  

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työ edellyttää toimintaterapeutin pätevyyttä. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen. 

Työaika:osa-aikainen/kokoaikainen, sijaisuus heinäkuun loppuun 2022 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian 

Palkka: sopimuksen mukaan   

Yhteyshenkilö:  Riikka Brunou  
riikka.brunou@terapiamerkurius.com  
040 1650145  ja Kaisa Ketolainen, puh. 044 491 0722,  kaisa.ketolainen@terapiamerkurius.com 


Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi meidän mahtavaa porukkaa? Vaikka meillä ei olisi haku päällä, voit lähettää avoimen hakemuksen Riikalle: riikka.brunou(a)terapiamerkurius.com

Toimintaterapeutti

Haluatko keskittyä toimintaterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Haluaisitko saada käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen terapiavälineistön? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa?

Meillä Terapiamerkuriuksessa toimintaterapeutin työnä on ohjata asiakkaita erilaisissa arjen haasteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi motoriikkaan, tunnetaitoihin tai keskittymiseen. Avustavaan toimintaan on palkattu työntekijöitä ja toimintaterapeuttien työpareina on puheterapeutteja sekä kommunikaatio-ohjaajia, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Meillä toimintaterapeutti kouluttautuu useamman kerran vuodessa ja saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Terapiamerkuriuksessa työskentelee tällä hetkellä puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja heidän lisäkseen kommunikaatio-ohjaajajia sekä avustaja ohjaajia. Heidän työtään tukemassa työskentelee tukitiimi. Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen sekä asiakaslähtöisyys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista.

Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Sinultakin toivomme intoa osaamisesi kehittämiseen. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen toimintaterapeutti saa päättää itse.

Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ!